• image
  • image
  • image
  • image

    Nieuws

 

Sociaal Programma


Wenst u tussen uw professionele activiteiten door een beetje ontspanning op het programma te zetten? U kunt op zee alle soorten watersporten uitproberen, laat u gaan op de jetski, probeer het waterskiën uit of voor het eerst een kitesurfles misschien? Of hangt u toch liever op een banaan achter een speedboot aan?

Een dagje op de golfbaan (al dan niet onder begeleiding van een golfpro) is de ideale onderbreking van uw zakelijke activiteiten; Algarve staat bekend om haar prachtige golfbanen!

We hebben tevens leuke adressen om met uw gezelschap een dagdeel op een wijnboerderij door te brengen en daar natuurlijk de mooiste parels uit de kelders te proeven. Of wilt u iets culinairs: wat dacht u van een kookworkshop onder begeleiding van een heuse Portugese chef? Een bezoek aan een plaatselijke kaasboerderij, olijfoliefabriek of een middagje vissen is ook een mogelijkheid.

Alle activiteiten zijn mogelijk te organiseren, wij doen graag een voorstel dat aansluit bij uw bedrijfsfilosofie en doelstelling van uw bezoek aan Algarve!