• image
  • image
  • image
  • image

Nieuws

 

Programma TOP op een paradijselijk eiland!


All Events Algarve  biedt een werkelijk TOP programma aan om uw mooiste dag op het mooiste eiland van Algarve te kunnen vieren!

Het paradijselijke eiland Farol ligt voor de kust van Olhão, nabij Faro. Aan de boulevard op het vasteland in Olhão ligt het luxueuse 5-sterren hotel Real Marina, eigendom van de bekende voetballer Luis Figo, waar wij de bruiloftsgasten onder kunnen brengen.

Op de trouwdag zelf worden de gasten aan de kade pal voor het hotel opgehaald door privé watertaxi('s). Een boottocht van circa een half uur voert door het mooie natuurgebied Ria Formosa naar het eiland Farol.
Hier aangekomen waan je je direct in een andere wereld.... Het eiland straalt aan alle kanten rust, relaxen, authentiek Portugal en schoonheid uit.

Het gezelschap loopt over het eiland, dit is een wandeling van ongeveer 10 minuten, naar de oceaan- en strandkant. Hier wordt het gezelschap opgewacht met een hapje en/of een drankje in de gezellige beachbar Maramais. De Portugese eigenaressen hebben gastvrijheid zeer hoog in het vaandel staan, zij hebben in hun bar een gezellige en uiterst relaxte atmosfeer gecreëerd.

Ofwel in de bar, dan wel op het witte zandstrand hebben wij inmiddels de trouwsetting opgebouwd, geheel in de stijl zoals jullie dat zelf willen. Het blijft altijd een bijzonder en magisch moment om het ja-woord te mogen uitspreken én horen met het ruisen van de zee op de achtergrond en de zon hoog aan de hemel!

Na de ceremonie wordt de bruidstaart (ook hierin kunnen jullie je eigen stijl en smaak voor aangeven) in de beachbar geserveerd, al dan niet begeleid door een feestelijk glas Champagne.

Mochten er kinderen in het gezelschap zijn, dan kunnen zij op dit moment veilig en onder toezicht op het strand spelen.

Aan het eind van de middag kan er een foto-sessie georganiseerd worden met de ondergaande zon. In onze foto gallery verder op onze site staan mooie voorbeelden hiervan.

Lunch en/of diner, afhankelijk van jullie eigen voorkeur wat betreft de tijdsplanning, kan geserveerd worden in het lokale restaurant. Dit is wederom op wandelafstand. Het is een bijzonder goed restaurant, dat gerund wordt door een jong Portugees stel. Lokale vis- en vleesspecialiteiten en een groot aanbod aan schaal- en schelpdieren worden hier geserveerd, begeleid door de heerlijkste wijnen. De dag/avond kan hier afgesloten met een spetterend (dans)feest. DJ of live band kunnen geregeld worden en tot in de kleine uurtjes kan genoten worden van de charmes van het eiland, dansen onder de sterrenhemel!

Op ieder gewenst tijdstip kunnen de gasten per privé watertaxi naar het vasteland teruggebracht worden.

Dit top programma is natuurlijk een greep uit de vele mogelijkheden. Gezien het grote succes van dit programma en het intieme karakter van het eiland, verdient het zeker een speciale plaats en aandacht op onze site.

Laat ons uw wensen en dromen weten en wij zorgen ervoor dat u deze bijzondere dagen op de meest speciale manier en lokaties kunt doorbrengen!